HomeTPPA

TPPA

Transport Personal Position Alarm(TPPA) SOS Tracker (Nederlands)

Europese standaard

TPPA

SafeTracker is een belangrijke speler in de veiligheids- en beveiligingssector en is een dienstverlener met toegevoegde waarde voor de partners van de Transported Asset Protection Association EMEA (TAPA). Wij leveren betrouwbare man-down- en positioneringsalarmsystemen die chauffeurs en hun lading te allen tijde veilig houden.

TAPA is een unieke organisatie die bestaat uit beveiligingsprofessionals en gerelateerde zakenpartners van hightechbedrijven, die productiebedrijven, transportorganisaties, wetshandhavingsinstanties en andere belanghebbenden van over de hele wereld samenbrengt met als gemeenschappelijk doel het minimaliseren van verliezen en fouten in de internationale toeleveringsketen en het beperken van bestaande en nieuw opkomende veiligheidsbedreigingen in hun sector.

Directe ondersteuning

Personal Positioning Alarm

Met TAPA houden we de veiligheidsnormen van onze klanten hoog en zorgen we ervoor dat chauffeurs bij een veiligheidsincident onmiddellijk een waarschuwing kunnen versturen. Als de alarmknop van het Personal Positioning Alarm wordt ingedrukt, wordt het alarm naar de controlekamer gestuurd.

Het personeel kan de situatie lokaliseren en afluisteren met behulp van het Personal Positioning Alarmsysteem. Indien nodig kan ook een spraak- en audioverbinding tot stand worden gebracht.